Магазина се обновява. Възможно е част от показаните продукти да не са налични.

Количка:

0
Нямате добавени продукти.

0

Как да поръчате

Продажбите чрез електронният магазин www.lamp.bg се извършват по начинът описан по долу, като последователно се изпълняват следните стъпки:


1. Регистрация


За да закупите стоки от www.lamp.bg е необходимо да се регистрирате като потребител. Регистрацията се извършва еднократно, след което, като регистриран потребител можете да извършвате неограничен брой покупки.


Попълнете коректно необходимата информация във всички полета на формата за регистрация като следвате указанията в нея.


Потвърждаване на регистрацията от страна на потребителя / клиента, се счита за съгласие и безусловно приемане на общите условия за продажба през сайта www.lamp.bg


2. Поръчка


След като изберете стоките, които желаете да закупите от www.lamp.bg и съответно ги маркирате в потребителската количка, попълнете всички данни във формата Заявка. Преди да изпратите заявката, можете да прегледате още веднъж въведените в нея данни чрез избор на бутона Преглед на заявка. При коректно попълнени данни ще получите последователно съобщения за статуса на Вашата заявка на посочения от Вас e-mail адрес:


  • - потвърждение за получена заявка;
  • - потвърждение за доставка
  • - информация за изпратена стока

След попълването на заявката с Вашата поръчка, системата генерира автоматично електронна форма с Вашите данни за направена поръчка, на основата на която следва да извършите плащането.


3. Плащане


Потребителят на електронният магазин www.lamp.bg заплаща поръчаните стоки чрез :


3.1. Плащане с наложен платеж на куриерска фирма


Цената на поръчката и разходите за доставка се заплащат в брой на куриера при условията на услугата Доставка с наложен платеж на куриерската фирма. Подробности за начина на доставка и актуалните цени за доставка с куриер, можете да намерите на интернет страницата на куриерската фирма.


© www.lamp.bg. All Rights Reserved.